Skip to content
Omdömen 4.6 (1684 recensioner)

Kundforum

Balboas olika system del 1

24 januari, 2023

Balboas olika system del 1

Grundläggande om Balboas system i GS och BP serien

Vi kommer ta upp två olika Balboa system serier även om det finns fler. På den europeiska marknaden är Balboa GS och Balboa BP system de som är mest förekommande. Balboa GS är det äldre systemet och BP är den lite mer moderna system serien som bland annat erbjuder Wi-Fi, Controll My Spa™, integrerad ljudanläggning och touch paneler vilket inte är möjligt på GS serien.

Vanliga GS system i Sverige

Vanliga GS system i denna serie finns med tilläggen Z, SZ och DZ. En vanlig beteckning på ett GS system kan vara GS500Z, GS510SZ eller GS510DZ. Vi kommer senare gå närmare in på vad som är skillnaden, det som är grundläggande viktigt att veta vid felsökning av GS system är, Z, SZ eller DZ. Som sagt vi kommer att återkomma med mer detaljerad information om Balboa GS system.

Vanliga BP system i Sverige

De absolut mest förekommande Balboa BP system är BP2100G1, BP6013G1, BP6013G2 och BP6013G3. Gemensamt för alla BP system är att Wi-Fi styrning och grafisk touchpanel samt andra finesser är möjliga.

Viktigt att förstå

Gemensamt för alla GS och BP system är att alla inställningar är beroende av vad man har för specifik produkt (serienummer). En inställning som fungerar på ett system fungerar inte alls på ett annat, mellan GS och BP är det fundamentala skillnader både i inställningar och benämningar på funktioner. Det är alltså mycket viktigt att man pratar om samma sak när man tar råd om olika inställningar.

Vi kommer att publicera en andra artikel inom kort!

 

Frågor kan skickas via vårt formulär

 

Lämna ett svar