Skip to content
Omdömen 4.6 (1684 recensioner)

Om Spasupport.se

Spasupport.se har sedan många år (1992) en gedigen kunskap inom spabadsteknik i Sverige och vad som krävs för att ägande och drift ska bli så smärtfritt som möjligt. Vårt klimat under vintertid utsätter spabad som står ute för en mycket tuff miljö som gör att det ibland slutar att fungera helt eller delvis.

Spasupport.se är inte knutna till något speciellt märke eller tillverkare av spabad och säljer heller inte nya. Däremot så har de flesta spabad samma komponenter under skalet och det är där vi erbjuder vår kunskap och våra tjänster. Vi utför även besiktningar och reparationer på uppdrag åt försäkringsbolag. Inte allt för sällan kan skadan eller haveriet på ert utespa helt eller delvis omfattas av er villa-hemförsäkring.

Spasupport.se har ett nära samarbete med Balboa Water Group som är väldens största leverantör av komponenter till spabad. Vi uppskattar att ca. 85% av alla spabad i Sverige har elektronik som kommer från Balboa Water Goup. Därför kan vi tillhandahålla en kvalificerad support som vi erbjuder både spabadägare och återförsäljare av spabad.

Spasupport.se tillhandahåller även förbrukningsprodukter såsom kemi och filter. Vi har valt våra leverantörer med omsorg för vi vet hur viktig detta är. För att man ska få ut så mycket njutning och glädje av sitt spabad som möjligt så rekommenderar vi starkt att använda förbrukningsmaterial av rätt kvalitet som fungerar. Fel produkter eller produkter med låg kvalitet kan skada eller förkorta livslängden på er investering avsevärt.

Om oss. spasupport.se ger trygghet. Stuga med spabad. Bubbelbad på stugans balkong.

Spasupport 30 år på marknaden

Spasupport allt för spabad. Vi har gedigen kunskap inom spabadsteknik sedan 1992.

Snabba leveranser

Beställningar skickas samma dag eller dagen efter. Leveranstid 1-2 arbetsdagar.

Hitta närmsta utlämningsställe

Vi levererar din beställning närmsta DHL utlämningsställe som du kan hitta här.