Skip to content
Omdömen 4.6 (1695 recensioner)

Webbutik

Spasupport.se har funnits sen 1992 och via vår hemsida kan vi erbjuda dig att handla allt du behöver till ditt spabad. Vi har bland annat filter, rengöring, tillbehör och reservdelar.

Hos oss kan du i lugn och ro både titta på produkter på hemsidan och lägga din beställning som vi ser till att den blir skickad med DHL oftast inom 1 arbetsdag.

Den snabba leveransen sker om beställning läggs före 12:00 på vardagar och förutsatt att de produkter du önskar finns inne i vårt lager.

Snabba leveranser och högkvalitativa produkter, därför väljer så många att beställa produkter till sitt spabad här på Spasupport.se.

Världsledande leverantörer

Vi samarbetar med de största leverantörerna inom Spa och Poolindustrin med produkter av marknadens bästa kvalité.

Aquanova

För närvarande har Aquanova de mest effektfulla sanitetsprodukterna på dagens ledande marknad för pooler samt spabad. Alla produkterna arbetar kraftfullt och effektivt för att ge en betydligt bättre vattenkvalité under längre perioder. Med en unik kombination av patenterad UV-C tekniksystem samt ozon (O3) i produkterna blir det den ultimata lösningen när det gäller högkvalitativ vattenrening i ditt spabad.

Balboa

Det amerikanska företaget Balboa tillverkar spabad och produkter som krävs för att kunna bygga ett helt spabad, de är idag en av världens största och ledande tillverkare. Förutom själva spabadet tillverkar de också styrningar, pumpar, kontrollsystem samt exklusiva kontrollpaneler med avancerade funktioner till ett spabad. Flera av deras produkter kan du hitta i vår butik.

Delphin

Sortimentet som Delphin Spa erbjuder innehåller en komplett samling produkter för att skötseln av ditt spabad ska bli perfekt med ett långvarigt resultat. Deras produkter motverkar bland annat uppkomsten av alger med exempelvis aktivt-syre vilket fungerar som ett desinfektionssystem.

Geco

De tillverkar bland annat kontrollsystem, styrsystem samt cirkulationspumpar av hög kvalité. I vår butik kan du hitta en av de bästa cirkulationspumparna från Geco för ditt spabad.

Hydroair

Hydroair levererar både touchpaneler och högkvalitativa pumpar med både centersug samt självsug för bästa vattenflöde i ditt spabad. Du hittar flera av Hydroairs produkter i vår butik.

Laing

Sortimentet med produkter som är tillverkade av Laing består av cirkulationspumpar i högsta kvalité och vi presenterar en av dessa i vår butik.

LX Whirlpool

Pumpar och värmare från LX Whirlpool är det mest vanligaste produkterna som förekommer i spabad som tillverkas nu för tiden. Deras första cirkulationspump lanserades för över tio år sedan och används idag av olika tillverkare av spabad utspritt över hela världen. I vår butik kan du hitta ett brett urval av LX Whirlpools produkter.

Ondilo (ICO Spa)

För att få en automatisk kontroll på vattnet i spabadet och undvika obehagliga typer av överraskningar kan du ta hjälp av ICO pool, en internetansluten enhet. Enheten gör det enkelt för dig att mäta kvaliteten på vattnet kontinuerligt genom att du placerar enheten i skimmern eller direkt i vattnet. Sedan laddar du enkelt ned en kostnadsfri app och kan där se vattnets tillstånd och när det kan vara hög tid att tillsätta exempelvis desinfektionsmedel i vattnet. Enheten hittar du i vår butik tillsammans med sensorer som används tillsammans med ICO Spa.

Pleatco

För att hämma bakterietillväxt använder du ett spafilter från Pleatco som är antibakteriellt behandlat. Alla spafilter från Pleatco är tillverkade av bästa material och av högsta kvalité. Ditt spabad kommer att köras med en optimal prestanda om du alltid upprätthåller rena filter.

Waterway

Filterhållare från Waterway till spabad har 2” anslutning i båda ändar samt ”by pass” och du hittar de i vår butik. Du kan även hitta vattentäta armaturer som levereras med packning, reflektor och muttrar.

Wellis

Spabadtillverkarna Wellis är från Ungern och de erbjuder ett brett sortiment av produkter som kan behövas för att få en härlig badupplevelse i ditt spabad. I vår butik kan du hitta UV-C desinficeringssystem där Wellis lämnar 1 års garanti på själva lampan.

Kontakta oss

Tveka inte att kontakta oss om du behöver hjälp att hitta rätt produkter till ditt spabad, vi kan även ge dig med både tips och råd hur du sköter ditt spabad eller vilka produkter som är lämpligast för din modell. Vi har en gedigen kunskap inom spadbadsteknik och vi vet vad utomhus miljön i Sverige kan göra för påfrestningar på spabadet. Med vår hjälp kan ägandet och driftskötsel bli smärtfritt vilket gör att du får tid över till andra roliga saker, såsom att njuta av en badstund i ditt spabad istället.

Tillsammans med våra återförsäljare har vi rätt utbildning samt kunskap inom både rengöring och den tekniska biten i spabad. Låt oss hjälpa dig skapa ett säkert och hygieniskt spabad med en lång livslängd. Genom att använda rätt produkter i ditt spabad kan du med nära och kära tillbringa många härliga stunder tillsammans utan att behöva tänka på underhåll eller rengöring varje gång.

Läs mer