Skip to content
Omdömen 4.6 (1695 recensioner)

Sök mina paket

SÅ HÄR ENKELT SÖKER DU EFTER DITT PAKET

Ladda ner appen och lägg in samma mobiltelefonnummer och/eller e-postadress som du angav när du beställde. Enklare kan det inte bli och det bästa med allt är att det fungerar lika bra nästa gång du vill beställa. Bara du använder samma telefonnummer och/eller e-post som du uppger vid beställning.

app
Mina-Paket

MINA PAKET HJÄLPER DIG ATT SÖKA

I appen Mina Paket kan du enkelt spåra dina paket, få löpande information och aviseringar om var ditt paket är och när det finns att hämta.

MINA PAKET ALLT SOM BEHÖVS.

Appen strävar efter att ge dig full kontroll och överblick över ditt e-handlande, från köp till leverans och allt däremellan.

ALLA DINA PAKET PÅ ETT STÄLLE ÄVEN FRÅN ANDRA E-HANDLARE.

Mina paket är en app för dig som handlar varor via nätet och vill kunna följa dina leveranser på ett och samma ställe. Istället för att spåra dina paket manuellt på transportörernas olika spårningssidor, samlas och spåras de automatiskt direkt i appen.

I Mina Paket kan du följa leveranser som hanteras via Unifauns system (oavsett transportör) samt alla brev, paket och hemleveranser med DHL och Bring inom Sverige. Vi arbetar kontinuerligt med att ansluta fler transportörer, appen är öppen för alla transportörer som vill ansluta sig.

DINA PAKET LÄGGS TILL AUTOMATISKT.

Genom att koppla ditt mobilnummer och/eller e-postadress som används när du handlar på nätet till Mina Paket kommer paket som skickas till dig automatiskt läggas till och spåras i appen.

Här kan du hämta appen Mina Paket på App Store

Här kan du hämta appen Mina Paket på Google Play